Fri entré och en liten uppmaning till klubbenFoto: Jesper Mattsson

På söndag är det äntligen dags för ny hemmamatch för Storvreta.
Den här gången är det Hide-a-lite Mullsjö som besöker Fyrishov .
Det här är ett bra tillfälle för er som inte brukar gå på match att göra ett besök, det är nämligen fri entré och sponsorerna betalar 2 kronor per besökare till Storvreta IBK. Visst låter det bra, dels att få se våra svenska mästare gratis och så hjälpa klubben få in lite kulor på ett bräde.

Gratismatcher, det är ju jättebra. Eller hur?
Jag tycker absolut att det är ett bra sätt att locka besökare till vår sport, besökare som kanske får upp ögonen för hur kul det är att gå på innebandy och återkommer vid ett annat tillfälle.
Ju fler vi är på läktaren, desto roligare blir det ju. Både för oss i publiken och för spelarna som ju alltid behöver vårt stöd, i både med- och motgång.Men, det finns ju alltid ett men.......

För mig som har årskort så är det ju ingen bra affär med gratismatcher, ju fler sådana under en säsong desto mer urholkas ju värdet av mitt årskort. Det är ju som på många ställen, tillfälliga kunder gynnas med gratisperioder osv medans dom trogna kunderna få betala full avgift.

Ett uppmaning från mig till klubben är att glöm inte bort oss trogna supporters, vi som köpte våra biljetter redan under tidig höst och på så sätt har sett till att det började komma in pengar i kassan redan då.
Glöm inte bort oss trogna i er iver att hitta nya besökare, utan kom ihåg att visa oss någon liten uppskattning också.
Det behöver inte vara så märkvärdigt, bjud oss på fika vid dom här tillfällena.
Det är vi värda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0