Dagens + och -

Dagens - måste ju bli att en stackars människa tyckte att livet inte var värt att fortsätta och klev ut framför tåget vid Knivsta.
Ett par hundra meter norr om stationen, då kan det inte vara en olycka.
En stackars människa ser det som sista utvägen, så tragiskt.
Och så klart uppstår det stora problem när tågtrafiken står still medans man tar hand om det som måste tas hand om vid olycksplatsen. Vi gick nästan direkt ut och tog en taxi i stället för att bli stående i Upplands Väsby ett par timmar, tack och lov för resegarantin.Taxiresan gjorde så att vi hann hem till dagens +.
Efter ett långt uppehåll var det äntligen dags för innebandy på TV igen. I kväll fick vi för en gångs skull se en av Storvretas bortamatcher, den här gången uppe i Falun.
Det blev en match som Falun nog vill glömma så fort som möjligt, inte kul att förlora en match med 3-14 inför sin hemmapublik och hela innebandysverige hemma i sofforna.
Storvreta hade riktigt målkalas i sista perioden, då ramlade det in 8 bollar i Faluns mål. Inte undra på att Faluns målvakter klev av den ena efter den andra, tom tredjemålisen kom in en sväng på slutet för att få känna på vinddraget där i målburen.
Sju målskyttar, Henke skramlar ihop fem poäng och Mighty Mika smäller till med sex poäng.
Inte illa pinkat!

Föresten, otroligt snygg straff av Eric Björk.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Men huu vad otrevligt. Tänk att man kan må så dåligt.

Til matchen: Stort grattis, det var kross. Håller helt med om straffen... GRYM.

2011-01-31 @ 23:42:53
URL: http://innebandyenligtmig.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0