Trendkänslig?


Tur att jag inte är så trendkänslig.
Tror inte att det här är något för mig, är faktiskt väldigt skeptisk till det hela.

Varför skulle jag vilja springa runt näck bland en massa människor som jag inte känner
och varför skulle jag vilja se alla dessa människor näck?
Alla är ju inte så vackra utan kläder, dom flesta av oss tjänar nog på att ha något på oss.




Kommentarer
Postat av: Thomp@

Det var exakt samma inställning som jag hade tills jag "råkade" testa. Råkade på så sätt att jag ville testa den prisbelönade bastuavdelningen på ett tyskt badhus. När jag betalt en halv förmögenhet (80 spänn extra på inträdet) och klev in igenom den kodade dörren till "Sauna garten" så såg jag först ett gäng nakna tyska damer i 50+ och trodde jag gått fel på något vis (tyska är INTE mitt modersmål om mnan säger som så..). Därefter kom en tysk gentleman och ett par tyska 20-25 åriga killar lika näck.
Valet jag hade var att "when in Rome - do as the Romans" eller vända i dörren och ha betalt 80 spänn för att se några nakna tyskar. Det kändes ganska fel att dra av badbrallorna och traska runt i bara mässingen men det gick gradvis över och efter 30-40 minuter njöt jag i fulla drag. Det kändes så befriande att inte behöva rätta till badbyxor som smiter åt och klistrar fast överallt. Dessutom va

2008-03-23 @ 15:10:19
URL: http://blogg.aftonbladet.se/7785
Postat av: Ida K

Jag vet inte om killarna tar med sig någon megafon,Robban visste inte ens om han ville åka till Tibblehallen. Jga stannar hemma,är hos min pappa just nu. Men jag hoppas på att man får sitta i Fyrishov på torsdag. Lill-Gabriel vill ju kasta konfetti!

2008-03-24 @ 16:41:20
URL: http://innebandynorden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0