Mys och spontanshopping

Vad mysigt det är att ha lilla prinsen här hemma, jag tror nästan att vi tar och behåller honom här när hans föräldrar åker hem.

Otroligt vad mycket julklappar det blir när man har sådana här små prinsessor och prinsar, det var ju hur många paket som helst som skulle delas ut på julafton. Lilla prinsessan fick göra ett besök på sjukhuset på dagen, lite medicin mot lunginflammation blev resultatet av det. Eftersom hon inte var så pigg så blev det, till farfars lättnad, inte tal om någon tomte.
Det var så mysigt att ha alla här hemma, vi försökte ha lite kontakt med E i Australien, men tidsskillnaden gjorde att det tyvärr inte blev så mycket prat.
Vi hoppas få lite mer kontakt i morgon snart.

*     *

Vi körde "hem" håriga killen och passade på att handla lite på hemvägen.
Det blev ett snabbt och oplanerat stopp vid en av dom stora teknikaffärerna, vi kommer dit 10 minuter innan dom stänger och går ut därifrån med en ny laptop och en TV. Vi har ju redan flera datorer men den här jag skriver på nu tänker nog lägga sig på rygg och dö snart och den minsta har åkt till Australien, den senaste vi köpte är en lite större modell så den vi köpte idag hamnar mellan storleksmässigt.
TV:n hade vi nog inte tänkt behålla själva, det var ett så bra pris så vi kunde inte låta bli att köpa den. Det finns några alternativ på vart den kan hamna, i värsta fall behåller vi den själva så vi har något att somna framför i sovrummet.I morgon blir det fullt hus igen med barn och barnbarn, då ska det ätas kalkon minsann.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0