Hotellfest

Enhetsmöte på jobbet hela dagen igår, en dag som avslutades tillsammans med mina härliga kollegor med julbord och show på något hotell i Täby.
Förresten var det enligt L-P samma hotell där Magnus Hedman inte betalade för att ha sex med en prostituerad.
"Under tingsrättsförhandlingarna berättade Magnus Hedman att han uppfattade hotellrumsfesten som en helt vanlig fest och förnekade att han hade betalat någon för sex."
Jorå, det låter som en helt vanlig fest.

Det var ett sidospår, det var ju julbord jag skulle berätta om.
Det här var ju det första och enda julbordet jag kommer att äta på lokal, men som vanligt åt jag inte av allt. Det blev en del sill, Jansson och sånt men ingen skinka. Till maten serverades vi en show av tre unga artister, två tjejer och en kille var gruppnamn jag inte kommer ihåg nu. Dom körde i alla fall en show i olika set som speglade musik från 60-talet och framåt. Dom var riktigt duktiga och det blev en ruskig fart på våra bord, folk stod upp på stolarna och tjoade och sjöng med.
Efter middagen började en DJ spela musik inne vid baren, men när vi trodde att han var där för vår skull så trodde vi helt fel. Jag anser ju att spelar man musiken på en sådan där tillställning måste man vara lyhörd för vad gästerna vill höra och anpassa sig efter det.
Men där hade vi lite olika uppfattningar tydligen.
Vår buss var beställd till kl 23 så då var det bara att snällt åka in mot Stockholm igen och jag åkte till min lånade lägenhet vid Medborgarplatsen. Helt otroligt skönt att vara "hemma" direkt och inte behöva resa i två timmar, skönt i morse också att knalla ner till t-banan och snart vara på plats på jobbet.

*     *

Nu har jag sällskap av håriga killen, det är mysigt att höra hur han knallar runt i huset.
Och otroligt mysigt när han kommer och vill ligga nära i soffan.


Kommentarer
Postat av: Maria

Om du bloggar om tidningskungen.se så får de en gratis prenumeration http://bloggenomgratis.se/?p=2643#comments

2010-12-18 @ 22:25:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0