Jobbig semester och Big Brotherdags

En fullspäckad dag på jobbet, visst är det ett bra sätt att tillbringa semestern?
Dagen började med att jag kom iväg liite sent hemifrån, så precis när jag parkerat och öppnar bildörren hör jag hur tåget är på väg in på perrongen. Hjärtat och andhämtningen hade väl kommit tillbaka i normal takt igen lagom när vi rullade in i Upplands Väsby efter den löpningen rätt över snövallarna.
När jag åkte hem så kändes det i alla fall som att jag gjorde rätt som åkte in och jobbade idag, jag fick iväg det mesta av det jag hade tänkt mig så nu behöver jag nog bara koppla upp mig mot jobbet en liten stund i morgon.


Kan vi inte vrida fram tiden lite?

*     *

Otroligt, hittills har 7000 personer sökt till Big Brother.
Men i år ska det minsann inte bara vara en massa uppmärksamhetskåta 22-åriga bimbos som ska göka och kröka framför kameran, utan i år söker man "människor som har varit med om lite i sina liv och som har någonting att berätta och någonting att tillföra".
Första säsongen av Big Brother var kul att titta på, när man hade med människor i olika åldrar med olika erfarenheter. Men dom sista säsongerna har det ju varit deltagare som varit stöpta i samma mall, inte så mycket att titta på för dom som passerat tonåren.
Men om man nu slipper vara beredd på att göka i TV så kanske det går att få fram deltagare som kan ge programmet lite innehåll och en anledning att titta på det.


Kommentarer
Postat av: bloggare på icedaniel.se

Absolut, olkia åldrar och bakgrund skulle göra det roligare.

2010-12-30 @ 01:24:20
URL: http://www.icedaniel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0