Det är inte OK

Vad sysslar dom med?Hur kan det få se ut så här efter en pojklagsmatch, med 16-åriga killar?
Jag har varit på Gothia-cup många gånger och sett jag vet inte hur många matcher, men jag har aldrig varit med om att man skulle behöva ha vakter runt planen för att undvika något som det här.

Tydligen var matchen mellan IFK Göteborg och irakiska Madina stökig, med fyra utvisningar på Madinaspelare. Stämningen här irriterad och efter slutsignalen utbryter fullständig kaos, detta efter att en av Göteborgskillarna framför Madinaklacken visar fingret och kysser klubbmärket.

Så otroligt korkat!
Och så otroligt korkat av alla Madinasupporters som sedan jagar Göteborgskillarna från Heden.
Vad är det för jävla ordning när vuxna män jagar små pojkar över halva stan efter en fotbollsmatch?
Sådana här saker får bara inte hända, Gothia-cup står för helt andra saker än våld.

En idiot är en idiot oavsett vilket ursprung den har, idioti och dåligt omdöme går ofta hand i hand.

Uppdatering:
Ett öppet brev till dom irakiska supporters som skämde ut sig, från en annan irakier som också var på plats på Heden.
Det är bara att hålla med Michael Yousif.Uppdatering:
Jag blir så otroligt ledsen när jag läser kommentarerna jag har fått på mitt inlägg.
Varför är ni så hatiska och rasistiska?
Nu har ni fog för att hata alla utlänningar? För att ett gäng idioter skämde ut sig i Göteborg?
Hör ni inte hur det låter?

Kommentarer
Postat av: P

Korkat? Snarare typiskt blatte-beteende. Hetsiga blattar är vardagsmat för oss svenska ungdomar, tro det eller ej.

2010-07-23 @ 17:38:36
Postat av: Maria

Skitfolk, kort och gott.

2010-07-23 @ 17:50:33
Postat av: Tom

Det är tragiskt. Idioter kommer det alltid finnas, synd bara att dom ska beblanda sig i Fotbollen :(

2010-07-23 @ 18:07:10
Postat av: Rolf

Om de som deltog inte är Svenska medborgare så bör de utvisas omgående då det genom sitt beteende visat att de ej hör hemma i ett civiliserat samhälle2010-07-23 @ 19:18:25
Postat av: alex

göteborgs fel att dom retar upp irakiska publiken, så går de när man jävlas med varmblodigt folk som irakier

2010-07-23 @ 19:30:29
Postat av: Natta

De flesta som hoppa in i planen var inte ens Al Madina surpporters utan var bara och titta på matchen och de råka vara "invandrare" som förvärra situationen.

2010-07-23 @ 19:37:33
Postat av: Anonym

Re: alex

göteborgs fel att dom retar upp irakiska publiken, så går de när man jävlas med varmblodigt folk som irakier

Alex det är inte en ursäkt snararevisa det attman behöver straffa dem extra hårt då de tydligt ej klarar av att uppföra sig civiliserat! Utvisning är lämpligt för samtliga som stormade planen det skulle vara en klar markering i uppfostrande syfte!Rolf

2010-07-23 @ 20:25:06
Postat av: Pelle

Provokation... Vad kan inte supportrarna ha sagt under tiden. Har säkert betett sig exemplariskt! Att en 16 årig kille visar ett tystande finger e ju ingen provokation att tala om. Sverige måste va världens mest politiskt korrekta land. Att araber beter sig illa e vardagsmat, de saknar all form av medmänsklighet å beter sig som idioter gång på gång. Ändå e det svenskarnas fel. Fy fan!

2010-07-23 @ 22:06:18
Postat av: Jane

detta är sjukt - alla vet att araber föds till detta våldsbenägna/ väldtäkts patrask men igår fick en svensk 16 åring ta på sig skulden för det sjuka sverige som skapats under tidigare 8 års sossediktatur. Idag fick Sverigedemokraterna 10.000 nya sympatisörer.

2010-07-23 @ 22:42:22
Postat av: Bo

Blir livrädd! Tur man inte bor i Göteborg. Det verkar som de hundratals odjur som jagade IFK are är finns mitt ibland oss....

2010-07-23 @ 22:45:04
Postat av: M

Det är förståliogt att svenska 16 åriga fotbolsspelaren får straff. Han är ju svensk och civilicerad och borde därför veta bättre. De andra är ju djur som inte vet bättre och dom kan man ju inte straffa även om de är vuxna och atackerar 16 -åringar. (så verkar det som de tänkt när 16-åringen blir avstängd - domen är alltså en rasistisk dom som menar att svenskar är civilicerade och borde veta bättre men utlännigar kan alltid urskuldas för de vet inte bättre = rasistdom )

2010-07-24 @ 00:23:49
Postat av: Klas-Jan

Otroligt, att vi i Sverige ska vara rädda dagligen för att diskriminera och kränka våra medmänniskor i form av invandrare. Obefogad rasism är någonting fult, självklart. När jag försöker leva mitt liv så rätt som möjligt efter våra svenska normer, så straffas jag hela tiden för det. Jag brukar tänka efter på hur synd det är för dessa stackars flyktingar som inte haft det lätt i livet. Självklart ska jag betala skatt för att de ska få hjälp. Helvete heller, det här var droppen som fick bägaren att rinna över. De föddes en rasist ikväll. Inte tack vare idioterna på Heden som misshandlar barn, inte tack vare Sveriges flyktingpolitik, utan på grund utav den svenska journalistkåren och Gothia cup som blundar och försöker täcka över händelsen istället för att ta tag i det riktiga problemet. Era fega kräk, ni förstör så mycket för Sverige!

2010-07-24 @ 04:07:34
Postat av: Jah Hollis

Tyvärr så är det som att öppna locket till en överfull soptunna när man skriver blogginlägg om sådana här saker. Men bättre hjälp inför det kommande valet än just sådana här händelser kan väl knappast Sverigedemokraterna önska sig. Och ansvaret ligger enbart på dem som rusade in på planen. Det finns inget som helst försvar eller några ursäkter för detta.

Kan man inte ta en förlust i en fotbollsmatch ska man nog inte gå på fotboll överhuvudtaget utan söka hjälp på något vis.

2010-07-25 @ 02:57:28
URL: http://jahhollis.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0