Nu så....

Något som jag tycker riktigt illa om är när jag är utomlands på någon semesterort och alla dessa försäljare och inkastare ska fånga min uppmärksamhet, och tror att dom kan göra det genom att påstå att jag kommer från Finland.
Hur kan dom tro det? Jag ser ju inte ett dugg ut som att jag kommer från Finland, men det är ju den frågan jag får hela tiden, överallt.
Men, nu skulle jag inte ha något mot att någon hittar en bild på mig och anser den vara typisk finsk, sätter den på någon produkt och säljer för fullt. Då kunde ju jag också bli upprörd och få en slant på kontot, det skulle jag kunna stå ut med.

*     *

Service och att underlätta för sina kunder, det är inte något som SJ och Trafikverket tycker är så där jätteviktigt. Det är viktigare att visa vem av dom två det är som bestämmer över den andre. Därför kan gott passagerarna sitta fast och vänta, det är väl ändå inte för deras skull som tågen ska rulla.
Tydligen ska dessa passagerare i alla fall få biljettpengarna tillbaka och en ersättning på 800:-, det var ju galant. Hoppas att det inte är som på UL där man ibland kan få en varucheck som bara gäller på Pressbyrån, där allting är dubbelt så dyrt som på andra ställen.

*     *

I morgon bär det av mot Solna igen, tack och lov.
Inte för att jag har något mot att sitta hemma och jobba, men i den här värmen är det bra mycket svalare att sitta i Arken än hemma vid köksbordet. Jag saknar mina kollegor också, saknar att höra hur duktiga dom tycker att dom är.
Såren är i princip borta på benet, men jag lär väl vara så här snyggt flammig på benet tills det är dags att dra på strumpbyxorna igen.
Inte snyggt, men det får jag väl stå ut med antar jag.
När såren har läkt så hoppas jag kunna få träffa lillprinsen snart också, tänk att han är en vecka och jag har inte fått säga hej ännu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0