*burr* så kallt

Vad är väl en vecka på Mallorca?
En vecka som bjöd på både sol och regn, och som gjorde att vi inte uppskattade att det var nollgradigt när vi hämtade bilen på parkeringen vid Arlanda för att åka hem.Det är ju en chansning att åka till Mallorca den här årstiden, förra året var vi till Cala Bona en vecka tidigare och hade härligt sommarväder. Nu fick vi lite väl mycket regn på oss för att jag ska vara helt nöjd, men i det stora hela har vi haft en bra vecka i Alcudia. Det var ju klart värt pengarna vi fick betala för resan, ca 2.200:-/person är ju inget att bråka om.

Det började väl sådär med att det tog en och en halv timme att komma ut ur terminalen och till bussen, vä i bussen väntade en timmes bussresa upp till Alcudia. När vi kommer fram till hotellet fick vi beskedet att vi skulle få vänta två timmar på att få komma in på vårt rum, inget glatt besked som ni kan förstå. Men den tiden fick utnyttjas till att få lite mat i magen och en liten promenad för att att bekanta oss med omgivningen. På kvällen börjar det regna och då menar jag inget litet duggregn, det regnade så att vi hade två sjöar inne rummen när vi vaknade. En sjö av regnvatten i sovrummet och en ute i vardagsrummet gjorde ju att mungiporna inte direkt pekade rakt upp.

         
Utsikt från vår balkong över Albufera

Utsikten från vår balkong imponerade oss inte direkt när vi kom upp på rummet, det var tack och lov inga stora byggnader utan något som jag kallade ett träsk till att börja med. Sedan förstod vi att Albufera som vi såg är en naturpark med ett rikt fågelliv, det förklarade utkikstornet som fanns alldeles under oss.
Hade vi varit fågeltittare hade vi säkert kunnat pricka av några nya fågelsorter.

Att gå ut och äta i Alcudia är prismässigt som hemma, men det verkar som att alla restauranger använder samma meny. Det är bara lite olika felstavningar i "översättningen" på dom olika matsedlarna, jag tror inte vi hittade en enda som inte hade några fel i svenskan.

Trots allt mitt gnäll har vi haft en skönt semestervecka.
Jag behövde verkligen den här ledigheten, jag har varit otroligt sliten ett tag så det var skönt att komma iväg och bara vara. Av någon anledning fick vi inte med oss lilla datorn så jag har ju inte ens haft mina dagliga rutiner med den, inte mer än att jag har uppdaterat mig lite via Facebook med hjälp av den trådlösa uppkopplingen i hotellets lobby.

Det här gjorde ju att jag hade svårt att hänga med i förra helgens stor händelse.
Vi blev ju Europacupmästare!
Tack och lov så fick jag sms-uppdateringar av Cecilia Kohonen och Mats E, det är jag otroligt tacksam över. Gissa om det var spännande att vänta på att det skulle plinga till i mobilen.
Under onsdagens match Storvreta-Dalen, kom inte riktigt lika roliga uppdateringar från Umeå. Tack Ingrid för det!

På tisdagkvällen uppsökte vi en restaurang som visade fotbollslandskampen Sverige-Holland, det räcker kanske med att säga att stämningen var mer på topp innan matchen än efter den bland oss gäster som utslutande kom från Sverige.

*     *

När vi kom hem i kväll hade vi huset fullt, lillprinsen och hans föräldrar var här och Elliott med sin matte. Dom hade gjort en smaskig smörgåstårta som vi mumsade i oss för att fira L-P's födelsedag idag. I morgon ska det bakas tårta och då kommer även prinsessan med sina föräldrar för att fira farfar.
Det är inte så ofta som vi får ha alla hemma, så jag ser verkligen fram mot morgondagen.
Kommentarer
Postat av: Ingrid i Umeå

Mona: Kul att få vara till nytta för dig. Sånt gör en glad! För egen del... Dalens vinst gav 4,5 ggr pengarna förutom 3 poäng till innebandyumeå:).Grattis Mona, ditt lag är bäst i Sverige och bäst i Europa, stort! Känns en bit bort som Umeåbo på herrsidan alltså.

2010-10-17 @ 12:25:19
URL: http://innebandyenligtmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0