Nu är det dags igen....

I natt är det dags igen, vi ska ställa om alla klockorna till vintertid dvs normaltid igen.Ni vet det där knepet, vi ser tillbaka på sommaren alltså ska klockan ställas tillbaka.
För oss vuxna är det ju ganska så skönt att få sova en extra timme på morgonen i morgon, men för barn och djur brukar det ju inte spela så stor roll vad klockan visar för tid. Dom vaknar när dom vill ändå, även om mamma och pappa säger att man får sova en timme till.
Jag är trött som en gnu, så jag kommer att utnyttja hela timmen till sömn.

*     *

Lillprinsen åkte hem idag, efter att ha varit här sedan i onsdags.
L-P, hunden och jag gick en långpromenad idag och när vi kom hem var prinsessan och hennes pappa här och en av lillprinsens kompisar med mamma. Prinsessan skulle åka direkt, men jag fick ju i alla fall gosa lite.
Lillprinsen och hans kompis skulle födas med en veckas mellanrum i somras, men nu när det blev som det blev så är det nästan åtta veckors skillnad mellan dom.När man ser dom så skulle man tro att det är kompisen som är den äldre, storleksmässigt leder han ordentligt. Men lillprinsen ska väl komma igång och växa ordentligt han också snart hoppas vi.

*     *

Kl 17 i morgon är det dags att sporta framför datorn igen, dvs att följa matchen mellan Mullsjö och Storvreta via UNT-sportens liveuppdatering. Tur att tidningen väljer att satsa på att följa våra lokala lag när dom spelar bortamatcher, det underlättar för oss tokiga supporters.
Tittar vi på tabellen så ser det ju inte så lustigt ut för Storvreta, vi ligger på 11:e plats och där kan vi ju inte fortsätta att hålla till. Sex poäng efter sex matcher, Mullsjö ligger på 12:e plats och har lyckats skrapa ihop två poäng på sex matcher.
Efter den här matchen blir det ett speluppehåll i Superligan under två veckor medan landslagsspelarna visar upp sig, och sedan blir det tre matcher på en vecka för killarna. Tufft med tre matcher på en vecka och ännu tuffare för dom som varit och spelat med landslaget.
Men i morgon gäller det att hämta hem tre poäng från Mullsjö.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0