Flytthjälp och seger

Den här helgen rusade verkligen iväg. 

Först var vi flytthjälp när prinsessan flyttade in i nya huset, det var ett litet äventyr eftersom dom gamla ägarna inte riktigt hade förstått att dom inte bodde där längre och att dom borde ta och pallra sig därifrån så fort som möjligt. Jag hade ju inte ens sett hur huset såg ut inne tidigare, men det var inte riktigt läge för att undersöka det när dom fortfarande lallade runt i huset så det blev bara att bära in det som gick att bära in och sedan vänta med rundturen.Sedan var det dags att åka in till Fyrishov där Storvreta skulle gästas av Linköping.
Det blev en match där vi nästan 1200 på läktaren inte behövde vara så oroliga, det stod klart ganska så tidigt att det skulle bli ytterligare en seger för Storvreta.
Kul att se att tredjekedjan producerar också, det visar att vi inte bara har vår duktiga förstakedja att leva på som så många vill ha det till.

* * *

Sirius åkte på ännu en förlust idag, det går inget vidare för lillebror.

* * *

Kvällen tillbringades hos grannen som varit osynlig ett tag, det var trevligt.

* * *

Idag fick jag så en rundtur av prinsessan i det nya huset. Hon visade stolt sitt rum och lekrummet, resten var det väl inte så noga med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0