Så var det jul igen

Julafton idag igen, eller i alla fall julklappsutdelning.
Idag har vi haft alla barn och barnbarn här hemma och det har delats ut julklappar.
På julafton var vi ju utspridda så det var inte förrän nu vi kunde ses hela familjen.Så mysigt att se dom små kusinerna stimma runt och ömsom kramas och ömsom bli irriterade på varandra av olika anledningar. Någon som vill kramas för mycket eller tar en sak som den andre tycker att den ska ha, det finns alla möjligheter att få grina en skvätt.

* * *

Måndagen bjöd även på innebandy, AIK var på besök i Fyrishov.
Första perioden var ett riktigt sömnpiller och i andra så var det AIK som fick bästa starten, men så lossnade det till slut för Storvretaspelarna och matchen slutade med seger, 5-3.

Det är ju så här att en förlust mot AIK hade inte varit så där jättebra, och inte bara för att dom ligger risigare till i tabellen. En förlust mot Sirius kan jag ta, och nästan tycka att dom behövde ju ändå poängen bättre än vad vi gör i det här läget. Men en förlust mot AIK, det svider.
Därför blev jag riktigt glad när Jocke startade målgörandet efter lite drygt halva matchen. Jocke blev matchens lirare i Storvreta, välförtjänt och även så var AIK:s Patrik Jansson rätt val.

* * *

Efter matchen var det dags att åka hem och få in kalkonen i ugnen, kalkonmiddag med barnen har blivit en tradition vid julen. Riktigt mysigt det här att fira jul flera dagar.

* * *

Den där Dagmar märkte jag själv inte så mycket av, men jag såg idag att hon var och hälsade på här också. Nedblåsta träd och tak som blåser bort och slår sönder andra tak. Vi får hoppas att hon har tröttnat nu och kryper undan och självdör, den där blåskärringen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0