En massa mys

Inte är det något nöje direkt att försöka slå sig fram bland alla människor i butikerna så här helgen innan jul, men igår fick vi lov att göra det ändå. Och jag är rädd att det måste bli några fler besök, inser att tomten behöver mer hjälp med att få fram julklappar.

* * *

Efter att ha värmt upp på Gränby Centrum igår så var det dags att sticka till Fyrishov och match mot TT. Som tur var så hade killarna hunnit ruska av sig förlusten mot Mullsjö och det blev tre nya poäng i en ganska så tråkig match.
Det bästa var nästan Örnarnas internmatch i första periodpausen, där fick vi verkligen se äkta stolthet och spelglädje. Men alla hade inte allt fokus på själva matchen, en av killarna tyckte att det var roligare att få fart på publiken med handklappningar än att hänga med i spelet.
Och vi i publiken hängde ju på så klart, den matchen fick nästan lika mycket handklapp som huvudmatchen.Så var det då äntligen dags för årets glögg- och grötmingel hemma hos goda vänner.
En trevlig tradition där man bjuder in släkt och vänner för att umgås.

* * *

En del gör sig då besvär......

* * *

Idag har det varit födelsedagsmys för mina syskon och brollans sambo.
Så härligt att få träffa alla.

* * *

Sirius tog en poäng mot Caperiotäby idag, inte illa pinkat. Jedheim-effekten?

Nu väntar derbyt mot Storvreta på onsdag och då vet vi ju att Sirius-pojkarna så gärna vill visa att dom inte står i storebrors skugga. Men dom får nog räkna med att hålla till där ett tag till, dom måste växa till sig lite mer innan det kan bli någon ändring på det.


Kommentarer
Postat av: Håkke

Sirius-Storvreta !!!!!!!!!!!!!! oopsHur som helst.... GOD JUL & GOTT NYTT ÅRSom alltid, lika kul att läsa din blogg.

2011-12-22 @ 13:49:10
Postat av: Mona

Oops!

Jag hade inte hunnit skriva något om det här inne ännu, det har bara blivit ett inlägg på Örnbloggen, http://blogg.innebandymagazinet.se/ornbloggen/2011/12/21/grattis-sirius/Kul att höra ifrån dig, det var länge sedan du kommenterade nu :)

God jul och gott nytt år!!

2011-12-22 @ 14:07:05
URL: http://monaspusselbit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0