Fotbolls(o)intresserade?

Hur är dom funtade dom där fotbollshuliganerna?
Pröjsar en förmögenhet för att gå på match och så när matchen knappt har kommit igång så ser dom till att den inte kan spelas klart. En gissning är att dom egentligen inte är särskilt intresserade av fotboll, varför ska dom annars vilja avbryta matchen?
Snart vågar väl inte vanliga supporters gå på match, och jag förstår inte hur någon ska våga ta med sig barn på match om dom här idioterna inte stängs ute från arenorna.

* * *

Idag flög Prinsen och hans mamma hem till Stockholm, snabbt och smidigt för dom att slippa sitta i en bil en hel dag som vi andra ska göra i morgon. Vi får se hur det går för oss att köra 60 mil med håriga killen i bilen, tur att hans matte också finns med i bilen.
Det ska bli spännande i morgon och se hur det går med packningen av bilen, hur vi ska få med oss allt hem. Men på något vis ska det väl gå antar jag.

Det ska bli riktigt skönt att komma hem igen, få sova i min egen säng.
Den här sista veckan har jag ju tillbringat i en våningssäng, några nätter i underdelen och några i överdelen. Det var ju sådär att vakna pinknödig och försöka ta sig ner i mörkret via stegen på den andra våningssängen utan att väcka dom andra i rummet.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0