Majskolv och shoppingtur

Vi lever just ett storfamiljsliv med fyra generationer under samma tak.
I lilla rummet sover vi tre vuxna och en ettåring, sedan rymmer huset "gamlingarna" och håriga killen och hans matte.
Som tur är så behöver vi ju inte bo så här tätt inpå varandra mer än någon vecka om året och då är det ju ganska så trevligt, men tänk att det inte var så länge sedan som folk bodde så här. Och då var man tom fler på kanske halva den ytan vi ändå har här i huset.


Majskolvar är bra "plockmat" för en liten prins

Under torsdagen tog vi och håriga killens matte en liten dagstur ner till Tyskland.
Som vanligt försvann en månadslön eller något sånt där nere på Bordershop.
Det är så lätt att gå där och plocka dom stora shoppingvagnarna fulla allt som finns att köpa, det är inte konstigare än att fylla vagnen på Kvantum. Lite nu och då kan man tom ta sig ett litet smakprov på varorna, det piggar ju upp det hela.
Något som däremot inte piggar upp är att sitta och vänta på att få komma med en färja tillbaka från Tyskland igen, den här gången blev vi sittande i ca 1,5 timme innan vi fick köra ombord. Och själva resan genom Danmark är ingen vidare upplevelse den heller, det är bara en lång transportsträcka.

         

Nu är frågan hur vi ska få plats med allt detta och dessutom tre vuxna och en hund + allt bagage också när vi åker hemåt igen till helgen.
Men bara viljan finns så ordnar det sig nog.

Det här betyder ju att vi inte behöver nyttja Systembolaget på det närmsta året, även om inte hela lasten kommer att hamna hemma hos oss.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0