Äntligen!

Semester!

Visst är det ett helt underbart ord, semester.
Nu väntar fyra veckor utan några egentliga måsten, vi väljer själva vad vi ska hitta på. 
Jag kan lova att jag inte kommer att gå ur sängen klockan halv fem på morgonen dom här veckorna, utan jag ska njuta av att få sova ut.

Pernilla och jag firade min semester med att låna varsin cykel och trampade iväg för att äta på Pampas Sjökrogen men vi hamnade på Grodhavet i stället. Det lockade inte ett dugg att cykla tillbaka till jobbet igen efter att ha suttit vid vattnet och njutit av lite gott, men det var bara att åka tillbaka för att se till att stänga butiken för sommaren. En lite för hastig överlämning till min vikarie blev det nog, en gissning är att det kommer att bli några telefonsamtal under första semesterveckan.

* * *

Jag hoppas att dom här krypen har försvunnit tillbaka under sina stenar tills jag kommer ner till Höör så jag slipper vara i deras närhet.

* * *

I morse hade jag lite tur när jag åkte till jobbet, UL ställde in 12 avgångar av Upptåget under morgonen men jag kom iväg i alla fall. Tydligen har det varit minst fem inställda avgångar under eftermiddagen och kvällen också.
Jag missunnar på intet sätt personalen på Upptåget att ha semester, men jag kan för mitt liv inte förstå att man inte har kunnat undvika det här kaoset. DBS tar över verksamheten i juni och då måste dom väl ha en plan för hur man ska hantera sommarverksameten, det kan ju inte komma som en överraskning att personalen ska ha semester.
Vad jag har förstått så har det inte funkat så värst bra med ersättningsbussar och för mig skulle det inte funka alls eftersom några sådana tydligen inte körs via Storvreta. Vi är hänvisade till dom vanliga bussarna för att ta oss till och från byn, vilket ju inte hjälper mig som ska ända till Upplands Väsby och inte är ett dugg intresserad av att bara hamna i Uppsala.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0