Jordgubbstårta, så klart

Ni kommer ihåg historien om 17-åringen som cyklade i 58 kilometer i timmen och fick fortkörningsböter? Det visade sig ju sedan att den historien inte var sann, att några sådana böter inte fanns registrerade någonstans.
När jag var i Tranås fick jag höra historien bakom det hela, den här killen hade fått böter för någon annan trafikförseelse och ville inte berätta om det för sina föräldrar. En gissning är att han behövde hjälp med att betala böterna och att han då valde att säga att han hade cyklat för fort i stället för att berätta om det som verkligen hade skett.
Mycket uppståndelse blev det och det hade killen nog inte räknat med.

* * *

På lördagen blev det en tur till Örsundsbro och Iittala Outlet tillsammans med döttrarna, det var inte så där superbilligt där och jag lyckades hålla i plånboken ganska så bra. M däremot shoppade loss rejält på porslinet.

Sedan var det dags att fira E som fyllde år i torsdags.
Hela familjen, förutom Prinsen och hans pappa, var på plats när det grillades och så måste det ju naturligtvis ätas jordgubbstårta.
Det är ingen sommarfödelsedag utan jordgubbstårta!Som vanligt blir det lite mer finess när M gör tårtan.

* * *

Klart han ångrar sig huliganpojken, men hade han varit lite smartare så hade han inte behövt leva under hot och vara tvingad att hålla sig undan. Smarta killar, och tjejer för den delen, som gillar fotboll håller inte på med sådan där gängskit, utan dom går på fotboll för att titta på matchen och heja på sitt lag.
Inget annat.

* * *

Jag satt ute på terassen till midnatt och fy sjutton vad kallt det var, det var nere på 10-11 grader och det rykte nästan om munnarna när vi pratade.
Tur att det finns filtar att linda in sig i.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0