Inget blod här inte

Så var den helgen över, snabbt som ögat försvann den.

Efter att ha varit lite datorsupport hos päronen och en besök på Gränby Centrum bestämde vi oss för att äta vår middag på en av dom två restaurangerna vi har i byn, Restaurang Vreten.
Varför vi väljer att gå dit är en gåta, eftersom det slutar ju alltid med att vi inte är helt nöjda när vi går därifrån. Idag var det samma problem som dom senaste gångerna. L-P beställer en baconinlindad tournedos, han säger att han vill ha den rare och förtydligar med att han vill ha den blodig. Sedan sitter vi och väntar och tittar hur gästerna vid dom andra två upptagna borden beställer och får sina pizzor.
Så kommer då äntligen vår mat, mitt grillspett och L-P's tournedos. Allt är frid och fröjd tills L-P sätter kniven i sin köttbit, den är helt och hållet torr och genomstekt.
När han påtalar det för servitrisen frågar hon om han vill att dom ska steka på den lite till.
Det lär ju knappast göra saken bättre, så hon håller med om att dom ska steka på en ny bit och så tar hon hans tallrik och går iväg. Där sitter jag med min mat framför mig och får äta den medans L-P tittar på och sedan blir det ombytta roller när hans mat kommer in. För att kompensera lite hade man tagit bort den där baconomlindningen den här andra svängen, dom tyckte väl att han hade ju redan fått den på den första köttbiten.
Jag tror att Vreten har fått nog med chanser nu, nästa gång får det bli Kreta i stället.

* * *

Jag blir lika förvånad varje gång jag läser om sådant här.
Hur kan en vuxen kvinna genomgå en graviditet och inte förstå vad som händer?
En ung tjej som blivit gravid av "misstag" och lyckats förtränga det som händer i hopp om att det är en ond dröm, det kan jag på något sätt förstå. Men inte hur en normal kvinna kan undgå att reagera på det som händer i kroppen.

* * *

En sjåig vecka väntar, undrar vad mina svullna fötter kommer att tycka om det?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0