Mys, segrar och så lite snö

Så kom den då, snön.
Man kan ju iofs tycka att första advent var en bra dag för det, men för min skull hade det gärna kunnat vänta ett tag till. Eftersom det var ca 10 grader varmt tidigare på dagen så blev ju den snö som föll ganska så slaskig och den lär väl försvinna ganska så fort. Men en gissning är väl att i morgon får vi läsa om en massa halkolyckor, som vanligt är det väl många som "överraskas" av den första snön. Just nu är det bara en plusgrad så det är väl risk att det fryser på under natten.

* * *

Vi fick huset fullt till middagen idag, två av tre barn med familjer var här. Så otroligt mysigt att få ha dom här hemma samtidigt, nu längtar jag till juldagarna när jag hoppas att vi ska lyckas samla hela familjen någon dag.
Mysigt med lilla trollungen, hon pratar och pratar som bara en tvååring kan göra.
Mycket att planera för ungdomarna, en har precis köpt hus och den andra skrev på kontrakt för en lägenhet idag. Nu är det bara en kvar som behöver fixa till sitt boende, men det är ju inte så lätt när dom envisas med att vilja bo i Stockholm.

* * *

Storvreta var upp till Umeå och hämtade tre poäng.
Det såg lite skakigt ut under första perioden, men så styrde firma Brottman-Puskala upp det hela och såg till att få ordning i laget så det til slut blev en uddamålsvinst.
Även Sirius lyckades få med sig tre poäng hem idag, det var välbehövligt.
Men Matsenius, det börjar bli lite tjatigt det här med att det alltid är fel på domarna.

* * *

I morgon har jag tagit ledigt för att kunna vara med och stötta vännerna på Lingon under rättegången. L-P var på plats i tingsrätten i fredags och det var tydligen kaos med ganska många som inte lyckades ta sig in i rättssalen. Förhoppningsvis har man fått till någon sorts kösystem till i morgon, det var tydligen många där som inte riktigt brydde sig om hur dom betedde sig. Men det är ju iofs just det som hela rättegången handlar om, folk som inte bryr sig om och har vett nog att förstå hur man beter sig mot andra människor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0