Snyltare, lirare och håriga killen

Är någon förvånad över politiker som skor sig på vår bekostnad?
Det verkar ju vara mer regel än undantag att man ska få ut så mycket som möjligt av alla bidrag dom tydligen kan få, allt för att slippa använda sig av den höga löneslanten dom får in på kontot varje månad.
Tacka f-n för att den fd SD-snubben med alkoholproblemen inte vill lämna sin plats i riksdagen, vem vill gå iväg från den lönen och dom förmånerna om man inte är tvingad. 

* * *

Idag har håriga killen och jag haft en riktig slappardag, vi har bara legat i soffan och tittat på TV och pratat med matte via Skype. I Melbourne närmar sig sommaren, riktigt så är det ju inte här där vi fick skrapa bilrutorna i morse.

* * *

Vår Mika Kohonen blev uttagen i Champions Cups all-star-team och, eftersom det gick i Skoda-land, belönades med en Skodaleksaksbil, en Skodatröja och två Skodakepsar. Kanske inte något vi kommer att få se honom klädd i, men minsta sonen kanske gillar bilen i alla fall.
Då uppskattade säkert killarna som blev matchens lirare sina priser mer, en låda öl.
Men hur seriöst är det? Att säga du var riktigt bra idag, här har du några pilsner.

För mig hör inte idrott och alkohol ihop, och att man delar ut öl till matchens lirare är något jag inte kan förstå eller tycka är ok.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0