Uppåt väggarna

Det känns som om jag har tittat på tapeter hela helgen, men riktigt så är det ju inte. Vi har hängt med när E och K har tittat ut tapeter till sin nya lägenhet, och jädrans vad med fina tapeter det finns. Fast det är klart, det finns ju en hel del fula också. En del av dom funderar man över hur någon skulle kunna sätta dom på en vägg.
Och vilka priser sen, hittade en sort som kostade drygt 1200:- rullen, helt sjukt.Såg ni på Melodifestivalen och Ranelid?
Hur tänkte alla dom som röstade honom direkt till Globen?
Såg ni hur han, som sjunger att "Kvinnan är första könet", fullständigt ignorerade sångerskan när det blev klart att dom gick vidare? Han trodde nog att det var hans förtjänst.

* * *

Melodifestivalen får en helt ny dimension när man följer den på Twítter.

* * *

Hörde ni Björn Ferrys sång till lilla sonen i sporten?
Den går nog hem i stugorna, eller vad tror ni?
Han säger själv på Twitter att han brukar sjunga "Blinka lilla" också men att sonen gillar Bamsevisan bättre.

* * *

TV-match i morgon, Storvreta åker ner till Skåne för att möta Helsingborg.
Tabellen ser trevlig ut just nu, i alla fall i den änden där Storvreta finns. Det är ju inte riktigt lika kul att se att Sirius ligger på sista platsen och antagligen kommer att åka ur SSL.

* * *

Slanga bensin trodde jag inte man gjorde längre, men tydligen så är det något som vissa fortfarande ägnar sig åt. Må dom drabbas av något, dom skitstövlar som gjorde det på vår bil.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0