Bloggen fyller 5 år

 
Jag såg att idag är det bloggens femårsdag, 24 juni 2007 skrev jag här för första gången.
 
Otroligt att det har gått så lång tid egentligen, och att jag har något att skriva om.
Just nu är jag ju inte överdrivet aktiv med att blogga, men det kommer kanske över mig igen att jag måste skriva. Ett tag var det ju nästan så att jag måste skriva något varje dag.
Ja, det var ju inte direkt så att det var någon som tjatade och ville att jag skulle skriva så att den hade något att läsa, utan för att jag själv ville skriva.
 
Även när jag inte är så aktiv så ser jag ju på statistiken att ni är några som kikar in här ändå, kul att se att det är så. Besöksstatistiken går ju verkligen upp och ner, men mininivån är ganska stabil.
 
Tack för att ni bryr er om att läsa mitt svammel!
 
 
Tänk att det ska vara så "modigt" att berätta att man träffat sin kärlek.
Anja Pärson och hennes flickvän behöver inte smyga längre, underbart för dom.
 
* * *
 
Undrar hur det går med Rasmus Sundstedt och Storvreta?
Jag har full förståelse för att Caperiotäby inte vill släppa honom, men hur känns det att hålla kvar en spelare som så tydligt har gått ut med att han vill flytta på sig?
Jag hoppas att man kan komma fram till en överenskommelse mellan klubbarna. Rasmus har ju två år kvar på kontraktet så vi kommer att få lätta på lädret om vi ska få honom, så är det ju även om 500.000:- är en ganska orimlig summa i sammanhanget.
 
* * *
 
Det blev ju en solig midsommarafton till slut, jag känner det på kroppen att det kanske inte var så där jättelyckat att ligga ute och sola utan att smörja in mig.
Trots att jag har lite grundfärg så är jag ganska så grisskär på vissa kroppsdelar just nu.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0