Jobbväder

När jag läser det här och det här, så måste jag erkänna att jag är riktigt nöjd och glad över att jag inte har börjat min semester ännu. Tre veckors knegande väntar innan det är min tur att vara ledig, på dom veckorna ska det väl regna klart så att jag får en fin semester.
 
Men visst kan jag erkänna att det börjar kännas att det är dags för ledighet, även om vi ju var iväg till Turkiet för inte så länge sedan. Och i år har vi faktiskt inga som helst planer för semestern, det har nog aldrig hänt tidigare.
Ja, det blir väl en resa ner till Skåne men den har vi inte bestämt något datum för ännu.
 
* * *
Håriga killen är inte så värst intresserad av fotboll,
han tar sig gärna en tuppis i stället när det är match.
 
* * *
 
I torsdags morse fick jag ont i ryggen, det var hanterbart men jag blev riktigt rädd när jag sedan fick ont i bröstet. Ont i bröstet åt vänstersidan känns ju inget vidare, så jag satt ju naturligtvis och spekulerade hej vilt på tågresan hem om vad det kunde vara. Väl hemma lade jag mig på sängen och vilade en stund, och av någon anledning så kändes det bättre sedan. Värken i ryggen, på liksom motsatta sidan av där det gjorde ont i bröstet, kom däremot tillbaka och blev värre. Men det kändes ju inte lika skrämmande så jag kunde packa ihop min väska och åka ut till Gudinge för att fira midsommar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0