En festlig helg

Igår gjorde vi, tillsammans med en förening, en dagsutflykt med Eckerölinjen till Åland.
En lagom tur, bussen gick från Uppsala kl 13 och vi var tillbaka igen kl 21.
Trevligt med smörgåsbord på överresan och lite drinkar i baren på hemresan. Det var otroligt vackert över havet, synd att det inte var lite varmare så vi hade kunnit sitta på däck mer.Alla i vår buss på hemresan verkade nöjda med dagen, ända till dess att mannen i det där paret i 40-årsåldern  spydde ner sig.
"Det är väl ingen fara, det har väl alla varit med om" var fruns hälsning till oss andra i bussen.
Hade han varit i 20-årsåldern hade jag kanske kunnat ha lite förståelse och överseende, men för en man i den åldern är det svårt att ha något medlidande. Han borde ju kunna veta när det är dags att stoppa upp intaget av alkohol.

Men förutom den incidenten var det som sagt en trevlig dag.
Och kvällen blev fortsatt trevlig, vi lämnade ifrån oss det vi hade shoppat och tog en tur ner till Lingon för att lyssna på the Sullivans. Dom kommer inte att spela så många gånger i Uppsala den här sommaren så det gäller att passa på när tillfälle ges. Nu hade dom problem med ljudet så det tog lite tid innan dom kom igång, men när dom väl gjorde det var det så där bra som det brukar vara när dom killarna spelar.

* * *

Helgen började ju med fest också, vi firade SM-guldet med Storvreta IBK.
Trevligt att få tacka och hylla killarna på detta vis, nästan alla var på plats.
Tyvärr så var inte Brolle där, det hade känts bra att få visa honom vår uppskattning, men jag kan förstå varför han avstod från att komma.
Jag såg i alla fall ut som en krullig sommaräng och vi lämnade festen och åkte hem innan BJ fylldes av festsugna ungdomar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0