Ras och olyckor

Det lär vara några scenbyggare på Globen som har ett och annat att fundera över i kväll.
Alla föräldrar skräck att något ska hända när ungarna är borta, men man tror kanske inte att det ska hända något sånt här. Rädslan brukar väl mer vara vad som kan hända andra saker, inte att plattformen som ungdomarna står på ska rasa.

* * *

Lite underlig stämning på jobbet, alla går och väntar på vad som ska hända.
Vi vet ju inte vad neddragningarna kommer att betyda för vår enhet och vilka som att drabbas. Det är klart, alla drabbas ju på något vis. Om inte direkt så indirekt genom att kollegor kommer att få sluta. Vi håller tummarna för att förändringarna blir så små som möjligt.
Och ni kan ju hålla en tumme för att jag har ett jobb att gå till i fortsättningen också.

* * *

Jag gjorde inte direkt några glädjevolter när håriga killen sket blött på mattan i vardagsrummet. Den stackarn hade väl fått äta något som ställde till det i magen, så han blev överraskad och lyckades inte uppmärksamma oss i tid på att en olycka höll på att hända.
Stackarn skämdes riktigt ordentligt efteråt.

* * *

Grattis Jan Eliasson, inget dåligt jobb du fått.
Och det vid 71 års ålder.

* * *

Det är väl kanske inte alla som drömmer om att bo i ett soprum.Kommentarer
Postat av: En

Att en plattform klarar en viss belastning brukar inte innebära att den tål samma belastning när de som står på plattformen hoppar i takt med musiken. Då krävs det stabilare konstruktioner. Var plattformen egentligen godkänd för de krafter som kan uppstå när alla hoppar itakt med musik?

2012-03-02 @ 23:41:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0