Och så var dom träden ett minne blott

 
Här fanns det i morse två stora träd, ett plommonträd och ett äppelträd, båda ca 30 år gamla.
Båda träden tvärdog i år så nu finns det bara två små stubbar kvar av dom.
Båda träden brukar ge mycket frukt men nu är det slut på det, nu finns det kvar ett äppelträd som ger frukt och ett päronträd som på max givit 10 päron under sin livstid. Något nytt plommonträd lär det inte komma upp men vi funderar på att köpa ett nytt äppelträd, ett familjeträd med flera olika äpplen på samma träd.
Det blir ju då äpplen under en längre tid, vilket kan vara trevligt.
 
* * *
 
Både i fredags och idag har jag varit och tittat när Storvreta spelat träningsmatcher, i fredags var det derby mot Sirius och idag stod TT för motståndet. I fredags var det rena slakten, Sirius mosade Storvreta och vann med 9-3. Och visst kom man att tänka på ordspråket "motivation slår klass". Siriusspelarna var så otroligt taggade och när målen började rulla in så växte tuppkammarna och dom körde över ett Storvreta som inte fick till sitt spel.
Kul för Sirius, nu kan dom ju köra med sitt "bäst i stan" igen. Men jag unnar dom den glädjen, dom kan glädjas nu så tar vi vår glädje i vår i stället.
Till matchen idag såg Storvreta ut som ett helt nytt lag, idag spelade dom som vi är vana att se dom spela och vann matchen med 5-1.
Nästa helgs träningsmatcher kan bli lite spännande, då är ju landslagskillarna på läger så andra spelare har möjlighet att få visa upp vad dom kan.
 
 
 
 
 
.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0