Torkar tårarna

Nu sitter jag här och har torkat tårarna.
Tårarna som rann när vi lämnade av E och K på Arlanda tidigare idag.
 
Jag vill inte att mina barn ska befinna sig på andra sidan jorden!
 
Trots att jag vet att dom kommer att ha det bra där och att vi kommer att prata med varandra snart, så känns det inte bra att ha dom så långt borta.
 
Men tack och lov för internet, att det går att kommunicera via Skype osv, så att man verkligen kan se varandra och känna närhet när man pratar. Det är ju inte så värst länge sedan som dom möjligheterna saknades, när man fick nöja sig med vanliga telefonsamtal som kostade en hel förmögenhet.
 
 
Men inget ont som inte har något gott med sig!
Det här betyder ju att jag måste börja planera för en resa till Melbourne, Australien.
Funderingarna just nu är att det får bli en tripp i början av 2014, troligtvis då med ett stopp under någon vecka i typ Thailand eller något sånt land också. Det vore helt underbart att göra en sådan kombination, att få träffa ungdomarna och se en del av Australien och sedan lapa sol någonstans på hemresan.
 
Hur tycker ni det låter?
 
* * *
 
Tur att jag har dom andra barnen närmare och framför allt att alla trollungar till barnbarn inte befinner sig allt för långt borta. Det skulle faktiskt vara ännu värre om någon av dom andra barnen valde att flytta till andra sidan av jorden. E har ju bott utomlands tidigare så det var inte första gången vi vinkade av henne, men då har det varit för en kortare tid eller mycket närmare som när hon bodde i London.
Dom andra barnen har jag ju i princip alltid kunnat träffa när som helst, så det skulle vara svårare ändå om dom försvann så långt bort.
 
* * *
 
M o D, jag är så glad för att ni finns nära mig med era familjer.
 
E, bry dig inte om din bölande morsa och njut av ert äventyr.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0