Helvetesvecka

Det här har varit en helvetesvecka, pendlingsmässigt alltså.
Idag är den enda dagen utan att det har strulat med tågen, det kändes nästan lite overkligt att komma till jobbet i den tid jag ska och att det gick som på räls på hemresan.
 
* * *
 
Satan vad kallt det har varit!
Nu har överdragskjolen fått komma till användning på morgonen. Men tjockjackan tar jag banne mig inte på mig när jag åker till jobbet, hur många minusgrader det än är. Det är trångt nog på tåget även utan extra tjocka ytterkläder, och jag blir i alla fall varm under min raska promenad till och från jobbet.
Den promenaden sker ju oavsett väderlek. Skit samma om regnet vräker ner eller om jag får pulsa med snö upp till knäna, det är i alla fall skönt att få den promenaden och att slippa trängas med tre miljoner andra människor på tunnelbanan.
 
* * *
 
Hur kan Storvreta leda med 4-2 när det är drygt två minuter kvar av en match, Warberg får en utvisad och när den utvisningen är över står det 4-4 på tavlan? Otroligt uselt av oss att släppa in dom två målen och tappa den matchen, men dom missade poängen kommer Caperiotäby få lida för på söndag.
 
* * *
 
Helg och sovmorgon, visst låter det helt underbart!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0